Jag förväntar mig att det ska kännas som en vanlig jobbvecka
Language
 Swedish
Summary
Jag tror att det kommer att bli kul att få veta hur man gör på IFALL den här kommande veckan
A short fragment of the story

Hejsan,

Jag är Elina och jag skuggar/praoar hos Adam. Jag tror att det kommer att bli kul att få veta hur man gör på IFALL den här kommande veckan, men vi får se hur det går när man har Adam som mentor… Det har gått bra hittills tror jag. Jag har fått prova på att jobba lite och äta med “kollegorna”. Vi kommer ha cirkus om någon timme.

Jag förväntar mig att det ska kännas som en vanlig jobbvecka, så att jag får reda på hur det är att jobba.

De lokalerna vi kommer vara på är på IFALLs kontor, lillhallen, Forum park och utbildningscentrum.

Jag har redan fått lite reda på hur det är på IFALL för att jag var en del av den innan. Jag var också på Caprifolen och gjorde voltige med Minna Slotthedern och Maria Nilsson.

När jag inte är här och skuggar så går jag på Solängskolan nära Strandhem. Jag tycker att skolan är okey men det är skönt att komma ifrån den ibland. Jag går i åttan just nu så jag är snart klar med grundskolan. Jag vet inte riktigt vilken linje jag vill gå på än men det tror jag kommer att lösa sig.

Read the story
Countries

Policy

This work can be used under the Creative Commons Licence - Non-commercial Licence - Non Derived Works, as applied in the different countries where it is recognized (see site https://creativecommons.org/worldwide, which includes the licences for the different countries; if your country is not indicated, you have to refer to the British Licence).
Such licence includes the possibility of:
  • Reproducing, distributing, communicating to the public, displaying in public, representing, carrying out and acting out the work.
The licence is applied under the following conditions:
  • Attribution: anyone who utilizes the work must indicate its origin in the ways indicated by the author or the person who released the work under the licence;
  • Non Commercial: the work cannot be used for commercial purposes;
  • Non Derived: the work cannot be altered or transformed nor can it be utilized to create another.
Translation into other languages is allowed. We only ask you to send the translated copy to: storyap.archive@gmail.com
Thanks for the participation!


https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/it/deed.en